Пречиствателни станции за Пловдив и страната – заложете на качеството и ефективността!

пловдив-пречиствателни-станции

Пречиствателни станции за Пловдив и страната - видове

Пречиствателните станции за Пловдив и всички други градове в България представляват специални съоръжения, които са предназначени за пречистване и третиране на отпадъчни води от вредни вещества, токсини и замърсители, както в населените места, така и в промишлените зони.

Спрямо използвания метод, пречиствателните станции най-общо се разделят на биологични и химични.

Вторите обикновено се използват за третиране на изключително замърсени води, а технологията на пречистване се основава на използването на силни химикали за постигане на необходимата степен на чистота.

Този вид пречиствателни станции в Пловдив и не само, се използват, когато други методи са недостатъчни за неутрализирането на степента на замърсяване. Прилагат се реагенти, стимулиращи преобразуването на замърсителите във водата на частици твърдо вещество.

За жилищни сгради, къщи, ваканционни комплекси, търговски обекти и малки предприятия, обикновено се интегрират биологични пречиствателни станции.Тук говорим за отпадъчните води, които не са с толкова висока степен на замърсяване. Това важи с особена сила за пречиствателните станции в Пловдив, тъй като в района вилните зони се развиват със сериозен темп, и нуждата от специализирано решение е от изключителна важност.

Този тип пречиствателни станции реализират висока степен на чистота на количеството отпадъчните води (около 99%), което означава, че те не трябва да бъдат вторично третирани.

Основен коректив разбира се е качеството на конструкцията, целесъобразността на използваната технология и методологията на монтажа, които са водещи критерии за ефективност и целесъобразност на съоръжението.

Пречиствателни станции за Пловдив и страната – направете запитване

Биологични локални пречиствателни станции за Пловдив и страната

станции-за-пречистване-на-водите

Стандартна конфигурация на биологични пречиствателни станции за Пловдив и страната е тази, която включва общ корпус с няколко отделни камери. Друг вариант е пречиствателните станции да бъдат изградени на модулен принцип, което означава, че в конструкцията си включват няколко модула, имащи различна функция и те съответно се обединяват в едно общо съоръжение.

Независимо от спецификата на приложение, най-добрият вариант за изработка е от висококачествени полимерни материали.

Процесът на пречистване* в биологичните пречиствателни станции в Пловдив и околията, стартира с фаза “механично пречистване”. В системата се подава допълнителна биомаса, която способства за създаване на специфични условия, при които анаеробни бактерии в отсъствието на кислород разлагат органичните замърсители във водата.

На следващия етап отпадъчните води се отвеждат към сектора за аериране, за да се катализира процеса на биологично пречистване. Използва се активна утайка, съдействаща за ефективното и бързото пречистване от замърсители (включително болестотворни микроорганизми).

Спрямо желаната степен на пречистване, водата може да мине през процес на допълнително третиране в специални биофилтри.

Когато се установи необходимата степен на чистота, водата се отвежда извън системата.

Изборът на пречиствателна станция в Пловдив и околностите зависи от много фактори. Те включват и параметрите на приложението, определящи:

 • необходимата степен на пречистване на водата
 • капацитета на необходимото съоръжение
 • използваната технология

Важно е също да бъде отчетено през какви периоди и с какъв интезитет ще постъпват отпадъчни води.

*Това представя обобщен модел на пречистване, за повече информация и подробности, моля свържете се с нашите консултанти, специалисти по пречиствателни станции за Пловдив и страната: 0895 210131

Пречиствателни станции за Пловдив и страната - приложение

съхранение-на-отпадни-води

Пречиствателните станции за Пловдив и другите населени места, са идеалното решение за вилни зони например, където процесите на урбанизация не са силно изразени и липсва централна канализация, при строителството на нови обекти, къщи, частни имоти и др.

Пречиствателните станции за Пловдив и страната, които Престан Комерс Ви предлага, намират широко приложение и са изключително удачен вариант за пречистване на отпадни води от различни източници, сред които можем да направим следното обобщение:

 • еднофамилни къщи
 • бизнес сгради
 • вилни селища и затворени комплекси
 • къмпинги
 • търговски обекти
 • всички други места и обекти, които поради някаква причина не могат да използват главна канализация

Липсата на възможност за включване към канализацията или други подобни ограничения превръщат отвеждането на отпадните води сериозен казус.

Съвременното технологично решение – пречиствателни станции за Пловдив и страната, осигурява ефективно справяне с този проблем, гарантирайки на клиентите надеждност, комфорт и устойчиво развитие на околната среда.

Направете запитване за изработка монтаж на пречиствателни станции за Пловдив и страната

Престан ООД - пречиствателни станции за Пловдив и страната с гарантирано качество

помпи-и-компресори

Пречиствателни станции за Пловдив и страната от Престан Комерс са основна предпоставка за постигане на балансирана среда на живот, която да е в унисон с устойчивото развитие на околната среда. Ние от Престан Комерс осигуряваме съвременни решения за пречистване на отпадъчните води, предлагайки Ви абсолютно качество и категорична ефективност. В своята работа, ние спазваме всички изисквания на европейското и българското законодателство.

Пречиствателните станции в Пловдив и другите райони на страната, които ние произвеждаме са направени от специални полимерни конструкционни материали, внос от Австрия и Германия. Те са изключително устойчиви и надеждни, гарантирайки дълъг експлоатационен живот и безпроблемно използване.

Ние предлагаме пълен инженеринг, насочен към решаването на нарастващите проблеми във водния сектор през последните години у нас.

Екипът на Престан Комерс се състои и ръководи от професионалисти и експерти в областта на пречиствателните станции за Пловдив и страната (битови и промишлени отпадни води).

Нашето портфолио съдържа редица успешно реализирани проекти, които включват и индивидуални решения, и сложни казуси. Можете да разчитате на нас във всяка ситуация и да бъдете сигурни в нашия професионализъм!

Спечелили сме доверието на много клиенти, сред които и големи инвеститори. Това ни позволи да си изградим име на надежден и коректен специалист в своята област.

Пречиствателни станции за Пловдив и страната – направете запитване и получете повече информация

Пречиствателни станции за Пловдив и страната - с какво се отличаваме?

съоръжения-за-пречистване-на-водите

Характеристиките и спецификациите на произвежданито от нас пречиствателни станции за Пловдив и всички други населени места на страната са съвършен пример за иновации в бранша, спазвайки всички нови изисквания на българското и европейско качество.

Нашите системи се отличават с изключително високо качество. В тях сме вложили най-добрите материали и оборудване, а в комбинация с безупречния ни професионализъм, със сигурност можем да Ви гарантираме перфектни крайни резултати.

Можете да разчитате на нас за специално отношение и обслужване, съобразено с Вашите конкретни нужди.

А с какво точно се отличаваме от другите относно пречиствателни станции за Пловдив и страната?:

 • Създаваме проект, произвеждаме пречиствателната станция и монтираме продуктите, съобразявайки всичко с Вашите нужди и особеностите на обекта.
 • Осигуряваме индивидуални решения според всеки конкретен случай, където това се налага.
 • Извършваме монтаж при абсолютно всички условия, дори и на големи дълбочини.
 • Работим с материали, които не се влияят от корозията и с компоненти, които имат дълъг експлоатационен живот.
 • Цялото ни оборудване е от утвърдени японски марки за помпи и компресори.
 • Системата ни за управление с висока степен на защита притежава декларация за съответствие, сертификат за качество и обяснителна записка.
 • При нарушена работа на съоръженията или евентуална авария, предлагаме възможност за бърза реакция относно пречиствателни станции в Пловдив и страната (в рамките на 72 часа).
 • Лесно обслужване.
 • Предлагаме обучение за следене на системите на пречиствателните станции за Пловдив и страната.
 • По време на производствения процес, предлагаме опция за промяна на размерите.

Какво допълнително ще спечелите Вие като наши клиенти?

фирма-за-пречиствателни-станции
 • Бърза инсталация на пречиствателната станция в Пловдив или друго населено място в страната, без нужда от скъпа и сложна подготовка.
 • Съоръженията се инсталират на 99% под земята, което предотвратява евентуално измръзване.
 • Влаганите материали са от водещи световни марки и имат гаранция 50 г.
 • Минимални разходи за строително-монтажни работи, а при желание от Ваша страна, с тях можем да ги изпълним и ние.
 • Липса на годишни разходи за експлоатация
 • При нормална експлоатация (12-18 месеца), периодът за почистване е през големи интервали от време.
 • Опция за избор на вида и дебелината на използваните материали, които ние съобразяваме за гарантираните надеждност и здравина на конструкциите.
 • Възможност за удължена гаранция и допълнителни споразумения за обслужване.
 • Значителен принос за опазването на околната среда.

Ако търсите качествени решения за пречиствателни станции за Пловдив и страната, обадете ни се:

производител-на-пречиствателни-станции

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *