5 основни предимства на пречиствателната станция за къща

проектиране на псов

Пречиствателната станция за къща е съоръжение от автономен тип, което позволява управлението на отпадни води в съответствие с всички стандарти за безопасност – както за човешкото здраве, така и за околната среда.

Последното поколение пречиствателни станции за еднофамилни и многофамилни къщи са създадени така, че да гарантират една подобрена алтернатива на изгребните септични ями. Те не просто складират канализационните отпадъци, а ги пречистват, обеззаразяват (при необходимост) и изпускат обратно в природата без да замърсяват почвата.

Резултатът е една дългосрочна, лесна за поддръжка и напълно безопасна инсталация, която значително повишава качеството на живот в райони без централна канализация. По-долу ще опишем пет от най-забележителните предимства, на които крайният потребител може да се наслади при инсталиране на пречиствателна станция към своя имот.

Безкомпромисна хигиена и безопасност

Пречиствателните станции имат сложно многокомпонентно устройство, което се грижи за целия процес по механично и биологично пречистване на отпадните води. В края на процеса, всички видове замърсители са 100% неутрализирани – по този начин се създава безупречна хигиена както в дома на ползвателя, така и в неговата заобикаляща среда.

пречиствателна станция за къща

Гъвкави решения според нуждите

Техническите характеристики на пречиствателната станция могат да бъдат персонализирани според типа и размера на имота, както и според спецификите на терена. Всеки клиент на Престан Комерс ООД получава професионална консултация, по време на която се определят препоръчителните параметри на инсталацията, в това число:

 • Избор на материал за изработка;
 • Избор на форма, размер и капацитет на съоръжението;
 • Избор на дебелина на материала, в съответствие с очакваното натоварване;
 • Планиране на инсталацията на най-подходящото за целта място;
 • Консултация относно избора на компоненти и принцип на действие.

Благодарение на гъвкавите си параметри, пречиствателната станция може да работи еднакво добре както за нуждите на жилищни имоти, така и за нуждите на различни ваканционни селища, временни постройки, строителни и индустриални обекти.

изработка на пречиствателна станция за къща

Дългосрочна финансова инвестиция

Качествената пречиствателна станция за къща има изключително дълъг експлоатационен живот, по време на който се осъществява лесна и бърза поддръжка. За разлика от по-остарелите си алтернативи, съвременните пречиствателни станции позволяват десетилетна безупречна функция, а първоначалната инвестиция се възвръща многократно, благодарение на почти нулевите последващи разходи.

Екипът на Престан Комерс ООД се ангажира както с подробното обучение на собствениците, така и с продължаващата поддръжка на съоръжението, така че клиентското Ви изживяване да бъде точно толкова добро, колкото качеството на нашите продукти и услуги.

монтаж на пречиствателна станция

Природосъобразност

Едно от най-значителните предимства на пречиствателните станции за къщи е именно възможността отпадните води да се връщат в природата без да я замърсяват. Използването на регенерираните отпадни води може да се осъществи в различни посоки,
Или иначе казано: пречиствателната станция няма просто да обеззарази водата. Тя ще я превърне в полезен използваем ресурс, който да се върне обратно в природата и да изиграе своята роля в облагородяването на околната среда.

Професионално изпълнение от Престан Комерс ООД

За да можете да се насладите на всички предимства, описани по-горе, Вие ще имате нужда от надежден изпълнител, който да има знанията, опита и експертизата да планира и инсталира най-добрата пречиствателна станция за Вашите нужди.
Екипът на Престан Комерс ООД може да се ангажира с всички най-важни стъпки от процеса, а именно:

 • Експертно планиране и персонална консултация;
 • Избор на най-добрите материали и системи за съоръжението;
 • Предоставяне на достъп до продукти от водещи световни производители;
 • Бърза и професионална инсталация на станцията на терен;
 • Инструкции за експлоатация и поддръжка;
 • Последваща профилактика и съдействие в експлоатационния период.

Искате да направите извънградската си къща едно по-приятно, здравословно, модерно и красиво място за обитание? Не се колебайте да се свържете с нас на посочените в раздел “Контакти” координати, за да получите професионализма, който заслужавате!

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *