Пречиствателна станция за еднофамилна къща: дълготрайно, чисто, екологично

фирма за пречиствателна станция

В случай, че еднофамилната Ви къща няма възможност за свързване с централизирана канализационна система, Ви предстои да вземете важно решение – как именно да управлявате отпадните води, генерирани от имота.

В близкото минало, решението на този проблем беше най-вече инсталирането на индивидуална септична яма. Макар и да остава актуална днес, тази алтернатива може да бъде надградена до нещо по-ефективно, по-хигиенично и по-дълготрайно. А именно – пречиствателната станция за еднофамилна къща.

Защо да се спрете на пречиствателна станция и какви са предимствата на това решение в дългосрочен план? Очертаваме основните ползи в следващите редове.

Дълъг експлоатационен живот

Когато е инсталирана правилно и поддържана според инструкциите на производителя, пречиствателната станция за еднофамилна къща може да гарантира десетилетия безукорна функция. За разлика от други краткосрочни решения, тя остава устойчива във времето и не натоварва бюджета с излишни скъпоструващи процедури по поддръжка и подмяна.

Качествените материали за изработка и иновативните вътрешни системи превръщат пречиствателната станция в дългосрочна инвестиция, независимо от размера и разположението на имота.

Надеждните материали от утвърдени производители, които стоят в основата на изработката на качествени нестандартни резервоари по индивидуални размери, са изключително здрави и стабилни, и не се поддават на механични повреди.

Предлагаме разнообразие от опции за моделиране на изработката на нестандартни резервоари по индивидуални размери, което означава, че те могат да бъдат например с подвижен капак, да бъдат монтирани стълби, да се вградят допълнителни отвори и др. варианти за изработката им: те могат да бъдат с допълнителни отвори, с подвижен капак и/или стълби.

Съобразно конкретните нужди и специфично задание на клиента, нестандартните резервоари по индивидуална поръчка могат да бъдат инсталирани на повърхността на земята, могат да бъдат вградени в земята или могат да бъдат допълнително укрепени с бетон.

Безукорна хигиена

Основната разлика между пречиствателната станция и съоръженията за съхранение на отпадни води е именно възможно най-високия хигиенен стандарт.
Пречиствателната станция гарантира правилно обеззаразяване на водите и неутрализирането на всички биологично активни замърсители.
Нещо повече – пречистената вода е напълно безопасна и годна за повторна употреба с цел напояване, вливане в близки кладенци и други, различни от директна консумация цели.

Висока степен на екологичност

Използваните пречиствателни системи в рамките на инсталацията са сертифицирани и напълно безвредни – както за човешкото здраве, така и за природата.
Повторната употреба на отпадните води, от своя страна, редуцира количеството на използваните ресурси и стимулира устойчивото потребление на чиста вода.
Не на последно място, дългия живот на пречиствателните станции спомага за редуцирано използване на материали и невъзобновяеми ресурси. Редките подмени на компоненти и дългогодишната употреба щадят не само семейния бюджет, но и околната среда – лесно, достъпно, съвременно и интелигентно.

С гаранция за качествено изпълнение от “Престан Комерс”

В дългогодишния си опит, ние сме инсталирали стотици пречиствателни станции към еднофамилни къщи с различни размери, нужди, разположения и специфики.
Експертизата ни покрива целия процес по избор, планиране и монтиране на пречиствателната станция, включително:

Първоначална консултация и оглед на терена;

  • Определяне на най-подходящото място за поставяне на инсталацията;
  • Консултация относно вида, размера и допълнителните модули;
  • Бързо професионално монтиране на пречиствателната станция на място;
  • Дългосрочна поддръжка и обслужване на инсталацията.

Екипът ни остава насреща, за да обсъди всеки индивидуален проект и да предложи възможно най-устойчивото решение според спецификите на имота. Достатъчно е да се свържете с нас чрез формата за контакт или на координатите в раздел “Контакти”.

Защото знаем как да направим всяка извънградска къща точно такава, каквато я искате: чиста, добре функционираща, дълготрайна и спомагаща за високото Ви качество на живот!

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *