Пречиствателна станция за еднофамилна къща: дълготрайно, чисто, екологично

фирма за пречиствателна станция

В случай, че еднофамилната Ви къща няма възможност за свързване с централизирана канализационна система, Ви предстои да вземете важно решение – как именно да управлявате отпадните води, генерирани от имота.

В близкото минало, решението на този проблем беше най-вече инсталирането на индивидуална септична яма. Макар и да остава актуална днес, тази алтернатива може да бъде надградена до нещо по-ефективно, по-хигиенично и по-дълготрайно. А именно – пречиствателната станция за еднофамилна къща.

Защо да се спрете на пречиствателна станция и какви са предимствата на това решение в дългосрочен план? Очертаваме основните ползи в следващите редове.

Дълъг експлоатационен живот

Когато е инсталирана правилно и поддържана според инструкциите на производителя, пречиствателната станция за еднофамилна къща може да гарантира десетилетия безукорна функция. За разлика от други краткосрочни решения, тя остава устойчива във времето и не натоварва бюджета с излишни скъпоструващи процедури по поддръжка и подмяна.

Качествените материали за изработка и иновативните вътрешни системи превръщат пречиствателната станция в дългосрочна инвестиция, независимо от размера и разположението на имота.

Надеждните материали от утвърдени производители, които стоят в основата на изработката на качествени нестандартни резервоари по индивидуални размери, са изключително здрави и стабилни, и не се поддават на механични повреди.

Предлагаме разнообразие от опции за моделиране на изработката на нестандартни резервоари по индивидуални размери, което означава, че те могат да бъдат например с подвижен капак, да бъдат монтирани стълби, да се вградят допълнителни отвори и др. варианти за изработката им: те могат да бъдат с допълнителни отвори, с подвижен капак и/или стълби.

Съобразно конкретните нужди и специфично задание на клиента, нестандартните резервоари по индивидуална поръчка могат да бъдат инсталирани на повърхността на земята, могат да бъдат вградени в земята или могат да бъдат допълнително укрепени с бетон.

Безукорна хигиена

Основната разлика между пречиствателната станция и съоръженията за съхранение на отпадни води е именно възможно най-високия хигиенен стандарт.
Пречиствателната станция гарантира правилно обеззаразяване на водите и неутрализирането на всички биологично активни замърсители.
Нещо повече – пречистената вода е напълно безопасна и годна за повторна употреба с цел напояване, вливане в близки кладенци и други, различни от директна консумация цели.

Висока степен на екологичност

Използваните пречиствателни системи в рамките на инсталацията са сертифицирани и напълно безвредни – както за човешкото здраве, така и за природата.
Повторната употреба на отпадните води, от своя страна, редуцира количеството на използваните ресурси и стимулира устойчивото потребление на чиста вода.
Не на последно място, дългия живот на пречиствателните станции спомага за редуцирано използване на материали и невъзобновяеми ресурси. Редките подмени на компоненти и дългогодишната употреба щадят не само семейния бюджет, но и околната среда – лесно, достъпно, съвременно и интелигентно.

С гаранция за качествено изпълнение от “Престан Комерс”

В дългогодишния си опит, ние сме инсталирали стотици пречиствателни станции към еднофамилни къщи с различни размери, нужди, разположения и специфики.
Експертизата ни покрива целия процес по избор, планиране и монтиране на пречиствателната станция, включително:

Първоначална консултация и оглед на терена;

  • Определяне на най-подходящото място за поставяне на инсталацията;
  • Консултация относно вида, размера и допълнителните модули;
  • Бързо професионално монтиране на пречиствателната станция на място;
  • Дългосрочна поддръжка и обслужване на инсталацията.

Екипът ни остава насреща, за да обсъди всеки индивидуален проект и да предложи възможно най-устойчивото решение според спецификите на имота. Достатъчно е да се свържете с нас чрез формата за контакт или на координатите в раздел “Контакти”.

Защото знаем как да направим всяка извънградска къща точно такава, каквато я искате: чиста, добре функционираща, дълготрайна и спомагаща за високото Ви качество на живот!

Stela

Stela

Оставете коментар

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit