Поръчкови резервоари за вода: изцяло съобразени с Вашите нужди!

резервоари за вода

Резервоарите за вода, изработени по поръчка, намират все по-широко приложение, както в частни имоти, така и в търговски, индустриални, бизнес и туристически обекти.
От една страна, това се дължи на тенденциите към засушаване, наблюдавани в Европа и на Балканите през последните десетилетия. От друга страна, надеждните и издръжливи резервоари за вода предлагат гъвкаво управление на природните ресурси за различни цели.
Безопасното складиране и умното използване на дъждовната вода може да служи за битови, хигиенни и напоителни цели, като по този начин значително да се намалят сметките за вода в различни видове имоти. За да се насладите на тези предимства, достатъчно е просто да монтирате резервоар с желаните форма, капацитет и структура, които да отговарят на терена и начина на употреба.

Добрата новина е, че екипът на “Престан Комерс” може да се ангажира с обезпечаване на целия процес – от планирането и проектирането, до професионалното монтиране на поръчкови резервоари, създадени според нуждите и очакванията Ви.

Проектиране на резервоар по индивидуални размери: какви са предимствата?

Качествените резервоари, сглобени на място (когато това се налага), имат много предимства пред универсалните решения, предлагани на пазара. Можем да ги обобщим както следва:

  • Пълна персонализация спрямо целите на използване и желания обем на складираната вода.
  • Гарантирана съвместимост с терена за монтиране – дълбочина, структура на почвата, разположение и начин на дългосрочно управление.
  • Функционален избор на материали, които да отговарят на интензитета на експлоатацията, така че да се гарантира изправна функция на резервоара.
  • Възможност за проектиране на решение, което да съчетава отлично качество с предвиден от клиента оптимален бюджет за изпълнение на проекта.

Не на последно място – в изготвянето на индивидуалния проект се гарантират лесната инсталация, бюджетната поддръжка и дългият експлоатационен живот, в течение на който инвесирицята се възвръща многократно.

Какъв е процесът по изработка на резервоар за вода по поръчка?

За да може екипът ни да предложи възможно най-доброто решение за всеки индивидуален проект, стандартно се минава през няколко задължителни стъпки, а именно:

  • Детайлно запознаване с целите за изработка и монтиране на резервоара – битови, напоителни, индустриални или други.
  • Проучване на всички подробности относно разположението и състоянието на терена за монтиране, включително и чрез предварително посещение на място.
  • Определяне на вместимостта, формата и материалите за изработка на резервоара с цел постигане на функционалност и надеждност.
  • Изготвяне на ценова оферта за консултиране, изработка, монтаж на място и опционална дългосрочна поддръжка на съоръжението.
  • Изработване и монтиране на резервоара на място, по време на които се съблюдават най-стриктните стандарти за качество и безопасност.
  • Предоставяне на подробни инструкции за експлоатация от страна на клиента, отговори на въпроси и пълна подкрепа в процеса на привикване към функцията на резервоара.

С десетки успешни проекти зад гърба си, екипът на “Престан Комерс” предлага високо ниво на експертиза, бърза, качествена и гъвкава работа – за да ви помогнем да постигнете най-добрите резултати с най-малко усилия и на най-справедливата цена.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да заявите консултация или да ни зададете всички свои въпроси, свързани с изработването и монтажа на резервоари за вода по поръчка във всички области на България!

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *