Поръчкови резервоари за вода: изцяло съобразени с Вашите нужди!

резервоари за вода

Резервоарите за вода, изработени по поръчка, намират все по-широко приложение, както в частни имоти, така и в търговски, индустриални, бизнес и туристически обекти.
От една страна, това се дължи на тенденциите към засушаване, наблюдавани в Европа и на Балканите през последните десетилетия. От друга страна, надеждните и издръжливи резервоари за вода предлагат гъвкаво управление на природните ресурси за различни цели.
Безопасното складиране и умното използване на дъждовната вода може да служи за битови, хигиенни и напоителни цели, като по този начин значително да се намалят сметките за вода в различни видове имоти. За да се насладите на тези предимства, достатъчно е просто да монтирате резервоар с желаните форма, капацитет и структура, които да отговарят на терена и начина на употреба.

Добрата новина е, че екипът на “Престан Комерс” може да се ангажира с обезпечаване на целия процес – от планирането и проектирането, до професионалното монтиране на поръчкови резервоари, създадени според нуждите и очакванията Ви.

Качествените резервоари, сглобени на място (когато това се налага), имат много предимства пред универсалните решения, предлагани на пазара. Можем да ги обобщим както следва:

  • Пълна персонализация спрямо целите на използване и желания обем на складираната вода.
  • Гарантирана съвместимост с терена за монтиране – дълбочина, структура на почвата, разположение и начин на дългосрочно управление.
  • Функционален избор на материали, които да отговарят на интензитета на експлоатацията, така че да се гарантира изправна функция на резервоара.
  • Възможност за проектиране на решение, което да съчетава отлично качество с предвиден от клиента оптимален бюджет за изпълнение на проекта.

Не на последно място – в изготвянето на индивидуалния проект се гарантират лесната инсталация, бюджетната поддръжка и дългият експлоатационен живот, в течение на който инвесирицята се възвръща многократно.

За да може екипът ни да предложи възможно най-доброто решение за всеки индивидуален проект, стандартно се минава през няколко задължителни стъпки, а именно:

  • Детайлно запознаване с целите за изработка и монтиране на резервоара – битови, напоителни, индустриални или други.
  • Проучване на всички подробности относно разположението и състоянието на терена за монтиране, включително и чрез предварително посещение на място.
  • Определяне на вместимостта, формата и материалите за изработка на резервоара с цел постигане на функционалност и надеждност.
  • Изготвяне на ценова оферта за консултиране, изработка, монтаж на място и опционална дългосрочна поддръжка на съоръжението.
  • Изработване и монтиране на резервоара на място, по време на които се съблюдават най-стриктните стандарти за качество и безопасност.
  • Предоставяне на подробни инструкции за експлоатация от страна на клиента, отговори на въпроси и пълна подкрепа в процеса на привикване към функцията на резервоара.

С десетки успешни проекти зад гърба си, екипът на “Престан Комерс” предлага високо ниво на експертиза, бърза, качествена и гъвкава работа – за да ви помогнем да постигнете най-добрите резултати с най-малко усилия и на най-справедливата цена.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да заявите консултация или да ни зададете всички свои въпроси, свързани с изработването и монтажа на резервоари за вода по поръчка във всички области на България!

Stela

Stela

Оставете коментар

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit