Еднофамилни къщи и вили

Приложение на пречиствателни станции за еднофамилни къщи и вили

Често срещан проблем при изграждането на еднофамилна къща или вила в отдалечен или трудно достъпен район, е липсата на централна канализация. В редица случаи, това се оказва истинско предизвикателство за собствениците, които се сблъскват с подобен казус. Когато обектът е свързан със селищна пречиствателна станция, тя пречиства отпадните води до нормативно изискваните параметри. Има много случаи в практиката, когато няма изградена централна канализация, и свързването с градската пречиствателна система за отпадъчни води се оказва много скъпо и нерентабилно решение на проблема. За подобни обекти действат същите законови изисквания, които налагат пречистване на отпадните води. Нормативната уредба задължава източниците, които не са свързани със селищна канализационна мрежа, да си изградят автономна локална пречиствателна станция.

Ние от Престан Комерс ООД ще се погрижим за проектирането на пречиствателни и помпени станции, спрямо индивидуалните изисквания на всеки наш клиент. Съвременните технологии, които използваме при производственият процес, водят до постигане на високи резултати. Нашите пречиствателни станции обхващат широк спектър от изисквания, за пречистване на всякакъв вид отпадъчни води. Гарантираме с бърза инсталация, без нужда от сложна и скъпа подготовка, като съоръженията се инсталират под земята, без опасност от замърсяване на почвата и замръзване.

Еднократното инвестиране в пречиствателна станция се изплаща бързо, и спестява много грижи и разходи. Друго основно преимущество на индивидуалните пречиствателни станции е повторната употреба на пречистените води, които могат да бъдат използвани за напояване на градини, земеделски площи, гасене на пожари и други битови нужди. Това прави локалните пречиствателни станции по- икономични, практични и от голямо значение за възстановяване на природните ресурси и екологичното равновесие. Размерът и моделът на съоръжението винаги са съобразени с броя на хората от домакинството и съответно количеството вода, която ще бъде пречиствана. Малките пречиствателни станции са предназначени за пречистване на отпадни води от еднофамилни къщи, малки вилни селища и комплекси. Капацитетът на пречистване се изразява в ЕЖ (еквивалент жители), за еднофамилните домове той е между 1-6. За битови отпадни води най- перспективната, и използвана технология за пречиствателни станции е аеробното биологично пречистване.

Нашите биологични пречиствателни станции от типа Pure Sys, се изработват изцяло от конструкционни полимерни материали. Те гарантират дълъг експлоатационен живот, надеждност и качество. Водите, пречистени чрез нашата технология не загниват, имат бистър цвят и при прилагане на методи за допълнително обеззаразяване се отстраняват над 95% от болестотворните бактерии. Може да разчитате на нашата експертна оценка, за избора на пречиствателна станция, според нуждите и особеностите на вашия обект. Екипа ни, се ръководи от професионалисти и високо квалифицирани кадри в проектирането на пречиствателни станции за битови и промишлени отпадни води.