Пречиствателна станция за къща – какво трябва да знаете и към кого да се обърнете за съдействие?

къща-пречиствателна-станция

Пречиствателна станция за къща - кога е необходима и какво е нейното приложение?

Къщите и вилите, които се намират в труднодостъпни, отдалечени или не толкова урбанизирани райони, много често имат сериозен проблем с липсата на централна канализация.

Това може да се окаже и истинско предизвикателство, защото дори и да има местна пречиствателна система, тя може да се окаже много скъп и не особено рентабилен вариант.

А в същото време нормативната уредба задължава обектите, които не са свързани със селищна канализационна мрежа да изградят автономна локална пречиствателна станция за къща.

Именно затова е препоръчително още от началото да се насочите към адекватно, ефективно и икономично решение за пречиствателна станция за къща.

Пречиствателна станция за къща - същност и полезност

Пречиствателната станция за къща намира все по-широко приложение в съвременното ежедневие, определящо се от нуждите на хората живеещи и работещи в райони и населени места, в които няма изградена канализационна система или не съществува възможност за свързване към нея.

Пречиствателната станция за къща по своята същност представлява модерна и високотехнологична модулна система, която пречиства отпадните води (битови и фекални). Тя е качествена, ефективна и целесъобразна алтернатива на септичната яма.

Полезността на пречиствателната станция за къща е пряко свързана с нейната практична функционалност, приемлива себестойност и минимални разходи за експлоатация.

Пречиствателната станция за къща се изгражда на възможно най-малка дистанция от източника на замърсяване. Това се прави, за да се спестят средства от разходи за допълнителни строителни дейности, тогава когато това е възможно.

производител-на-пречиствателни-станции

Пречиствателна станция за къща - същност на аеробното пречистване

Принципът на функциониране на биологичната пречиствателна станция за къща се осъществява посредством пневматика и компресор, чрез които се доставя кислород във водата и активната утайка.

Това създава подходящи условия за развитие на активни микроорганизми, които са основно звено в пречистването. Те използват отпадъчните води като хранителна среда и разлагат всички отпадъци.

Биологичната пречиствателна станция за къща преминава през три най-основни фази, които са:

1. Първично утаяване (денитрификация)
2. Аерация (нитрификация)
3. Окончателно утаяване (седиментация)

Пречиствателна станция за къща - спецификации

Моделът и размерът на пречиствателната станция за къща и на необходимите съоръжения към нея са винаги съобразени със съответния брой на членовете на домакинството, което е и определящо за използваното количество вода, която трябва да бъде пречиствано.
Малката пречиствателна станция за къща има достатъчен капацитет да обслужва еднофамилни къщи, вили, неголеми жилищни райони, малки вилни зони и др. За битови отпадни води най-прилагана и ефективна е пречиствателна станция за къща с технология за аеробно биологично пречистване.

Предлаганите от нас варианти за биологична пречиствателна станция за къща изцяло се произвеждат от полимерни конструкционни материали, гарантиращи високо качество, абсолютна надеждност и дълъг живот на експлоатация, при това на най-добрите цени.
Водите, пречистени чрез нашата Pure Sys технология имат бистър цвят и не “загниват”. При пречиствателна станция за къща, при която е приложен и методът за допълнително обеззаразяване се елиминират над деведесет и пет процента от болестотворните бактерии.

Пречиствателна станция за къща с Pure Sys технология - предимства

Технологията Pure Sys за пречиствателна станция за къща е ново поколение съвременна интеграция, която осигурява следните основни предимства:

– Специализираната система на пречиствателната станция за къща притежава изключително висока полезност, което се определя от нейната голяма производителност, позволяваща пречистването на отпадъчните води на всякакви обекти.
– Гарантира пълно отстраняване на неприятните миризми.
– Пречиствателната станция за къща е с максимална компактност на съоръженията
– Характеризира се с ниски разходи.
– Има кратък срок на изпълнение.
– Напълно или частично автоматизираните процеси на пречиствателната станция за къща се определят в зависимост от конкретните желания на клиента.
– На лице е минимизиран обем на излишната активна утайка.
– Излишната активна утайка се стабилизира в аеробни условия и може да бъде използвана за наторяване.
– Пълна и изрядна документация относно техническите спецификации за пречиствателната станция за къща.

цена-пречиствателна-станция

Пречиствателна станция за къща от Престан Комерс - кои сме ние?

Престан Комерс ООД е утвърдена българска фирма, която работи в сферата на професионалното пречистване на отпадъчни води. Ние предлагаме успешни специализирани решения дори и при трудоемки или нестандартни ситуации.

Основната дейност на нашата фирма е свързана с проектиране, производство, доставка, монтаж, пускане в експлоатация, гаранционен и извънгаранционен сервиз на пречиствателна станция за къща, частни вили и вилни селища, производствени предприятия, бизнес сгради, хотели, ресторанти и др.

Разполагаме с богато портфолио от успешно реализирани проекти и нашата работа се основава както на абсолютен професионализъм, така и на коректни, открити отношения с нашите клиенти, защото за нас е важно осъществяването на процес, който се базира на взаимно доверие и уважение.

Пречиствателна станция за къща от Престан Комерс - защо да изберете нас?

Пречиствателната станция за къща от Престан Комерс е сигурна гаранция за безопасна функционалност, надеждна и тиха работа, без наличие на миризми или течове, независимо от външните температурни и климатични условия. Съоръженията се интегрират под земята, което елиминира опасността от замърсяване на почвата и от евентуално замръзване.

Всеки проект, който реализираме започва с предварителен оглед на терена и оценка на възможностите, съобразени със спецификата на конкретния обект. Съобразяваме се също с индивидуалните изисквания и взимаме под внимание нуждите на всеки наш клиент, след което преминаваме към изготвянето на реално предложение за пречиствателна станция за къщата.

Съвременните технологии, които използваме в производствения процес на всяка пречиствателна станция за къща е важна предпоставка за постигането на безупречно качествени резултати.

Важно: Нашите модулни системи за пречиствателна станция за къща покриват целия спектър от изисквания за пречистването на отпадни води.

Пречиствателна станция за къща - направете запитване за оферта

Ние от Престан Комерс можема да Ви помогнем като се погрижим изцяло да проектирането и внедряването на Вашата пречиствателна станция за къща, която ще бъде изцяло съобразена с Вашите желания, изисквания и нужди.

Можете да разчитате на нас за експертна оценка, насоки и съвети, които да Ви помогнат да изберете най-добрият и изгоден за Вашия случай вариант на пречиствателна станция за къща.

Винаги можете да се консултирате с нас и да потърсите нашата експертна оценка при избора на пречиствателна станция за къща, съобразен с Вашите нужди и особеностите на терена.

Нашият екип от квалифицирани професионалисти има необходимата подготовка, опит и умения да се справи бързо и ефективно във всяка една ситуация.

Обадете ни се или направете запитване за пречиствателна станция за къща още сега. Можете да бъдете сигурни в нашата компетенция и услуги със сигурна гаранция. Получете най-добрата оферта още сега!

надеждни-станции-за-отпадни-води

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *