Септична яма – цена – всичко важно, което трябва да знаете

цена-за-септична-яма

Септична яма цена - какво представлява съоръжението?

Септична яма, цената на която е относително ниска в сравнение с други системи, е инсталация, в която се използва за целесъобразно съхраняване на битови и фекални отпадни води. Тя се инсталира под земята и може да има няколко входа, но в същото време няма нито един изход.

Септичната яма (цена – консултирайте се с нас 0895 210131) реално представлява контейнер, който може да се състои от един или няколко на брой утаително-изгнивателни камери, като при втория вариант, те са последователно свързани помежду си.

Утаително-изгнивателните камери на септичната яма (цена – вижте на нашия сайт), имат за основно предназначение, осигуряване на функционално място за осъществяването на процесите на утаяване и анаеробно разграждане.

контейнер-за-отпадни-води

Септична яма цена - приложение

Септичната яма, цената на която варира в зависимост от няколко фактора, сред които нейния обем, дебелина на използвания материал, терен и т.н., е изключително подходящ вариант за домакинства, ваканционни селища и малки обекти с търговска цел, които на могат да се включат към централната канализационна система, както и на места, където имотите не се ползват целогодишно. Стандартната изгребна яма (септична яма, цена: 0895 210131) все още е актуален и търсен вариант за съхранение на отпадни битови и фекални.

Септична яма - цена и инсталиране

Компонентите на септичната яма (цена – поискайте оферта на 0895 210131) се затварят херметически и са предвидени за полагане в изкоп върху бетонна плоча, след което се засипват с пресята земна маса. Капакът на ревизионния отвор на изгребната яма остава позициониран на нивото на самия терен. Именно през него септичната яма (цена) периодично се изпразва чрез изпомпване на съдържанието.

Направете запитване за септична яма – цена и се възползвайте от професионалните услуги и експертни консултации от фирма Престан Комерс: 0895 210131

Септична яма - цена и материали

При избора на материал за септична яма, цената, на която искате да влезе в бюджета Ви, не трябва да подценявате значението на използваните материали и тяхната устойчивост. Трябва да имате предвид, че за ефективността и дългия експлоатационен живот, важна предпоставка са вложените в производствения процес материали.

За функционална и надеждна септична яма, цената, на която е най-добрата на пазара, най-оптималният и удачен вариант е система, изработена от висококачествена пластмаса. Можете да избирате между различна дебелина на септичната яма – цената, на която съответно също ще бъде различна съобразно избрания вариант.

Определянето на септична яма – цена, зависи и от други показатели като обем на съоръжението, дълбочина на заравяне и др.

Важно: Септичната яма (цената в случая няма отношение) НЕ е съоръжение, което служи за окончателно пречистване на водите.

изгребна-яма

Септична яма - цена и ползи

Ползи от използването на септична яма, цената на която е сравнително устойчива във времето:

– Ефективна работа.
– Лесна поддръжка – септичната яма, цената, на която определя и нейния обем, обикновено се изпразва с фекална машина, която в общия случай се налага да се използва веднъж в интервала 1-3 години.
– Достъпност на септичната яма – цената е относително ниска, а инвестицията е изключително рентабилна.
– Правилното монтиране на системата гарантира липсата не неприятни миризми.
– Ниски разходи.
– Абсолютна енергийна независимост.

Септична яма – цена – възползвайте се от най-добрите предложения и професионални услуги на фирма Престан Комерс.

Септична яма, цена - важни правила и условности

Изграждането на септичната яма ( цена – обадете ни се 0895 210131) започва с избора на място за нейното позициониране. В тази връзка, има няколко правила, които трябва да се спазват. Те са следните:

– Септичната яма / цена /, трябва да бъде разположена на разстояние не по-малко от 10 метра от обекта по посока на наклона на терена.
– Наклонът на тръбата не трябва да е по-малък от три процента.
– Тръбата която излиза от имота и влиза в септичната яма не трябва да прави завой, защото това евентуално може да предизвиква запушване.
– Трябва да се провери хидравличната пропускливост на почвата в зоната определена за попивно поле.
– Попивните полета трябва да са на най-малко сто метра от сондажи за питейна вода или кладенци.
– Попивните полета трябва да са на минимум 50 метра от езера, потоци, реки или сухи дерета.
– Попивните полета трябва да бъдат на не по малко от 20 метра от имота по посока наклона на терена.
– Препоръчително е попивните полета и септичната яма (цена – обадете се на 0895 210131) да са на приблизително 10 метра от границата на къщата. В случай, че това е невъзможно поради технически причини, тогава трябва се направят отдушници, съобразено с това от къде основно духа вятъра и целият проект да се съгласува със съседите, ако има такива.

Септична яма цена – попитайте за Вашия проект още сега: 0895 210131

септична-яма

Септична яма - цена и изграждане

Изграждане на септична яма, цената на която е сравнително ниска, всъщност е сложен процес, който изисква квалифицирани експерти в областта. Фирма Престан Комерс разполага с екип от професионални кадри, които имат богат опит, знания и умения относно интегрирането на септична яма. Цената й съответно се определя от съвкупност от фактори: брой камери, размер, форма, терен и др.

При някои видове септична яма цената се определя и от желаната форма. Тя стандартно е цилиндрична, но при желание от страна на клиента или съобразно конкретния терен, ние можем да Ви предложим и други форми: триъгълна, квадратна и правоъгълна изгребна яма, цената на която можем да Ви калкулираме с точност при запитването за оферта.

Ние ще изработим за Вас и ще монтираме септична яма, цената на която ще бъде най-добрата на пазара. Гарантираме Ви бързина, безупречно качество и дълъг експлоатационен живот на изграденото съоръжение.

Септична яма цена – ние от Престан Комерс сме на Ваше разположение! Обадете ни се и се уверете в нашия професионализъм, бързо и качествено обслужване!

тел. за връзка: 0895 210131
e-mail: office@prestan.bg

Септична яма цена от Престан Комерс - защо да изберете нас?

Изграждането на септична яма, цената на която е наистина добра, изглежда на пръв поглед нещо лесно, но както вече отбелязахме, всъщност целият процес е изключително сложен и многопластов. Задължително е да се следват някои основни правила и да се притежават съответните компетенции, за да бъде септичната яма, цената на която не винаги е водещ фактор, здрава, надеждна и ефективна, без да има опасност от възникването на последващи проблеми при нейната експлоатация.

Защо да изберете нас?:

– Ние сме проектанти и производители на септична яма – цената се определя от конкретния случай.
– Работим с изключително качествени материали и следваме утвърдени модели за максимална ефективност.
– Разполагаме с модерната техника и съвременно оборудване
– Нашият екип се състои от висококвалифицирани, опитни и мотивирани кадри.
– Ние сме компетентни и гъвкави, което означава, че можете да разчитате на нас при всяка ситуация. Намираме оптимални решения и в най-сложните казуси.
– Предлагаме септична яма – цена, която е достъпна и съобразена с всеки бюджет.

Поискайте оферта за септична яма – цена и размери. Обадете се и се консултирайте с наш специалист, който ще отговори на всички Ваши въпроси: 0895 210131

Обслужваме обекти в цялата страна!

Можете да използвате и контактната форма на нашия сайт.

цена-за-септична-яма

Коментари

Все още няма коментари.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *